gulas



800 g carne porc
2 cepe
2 catei de usturoi
4-5 linguri ulei
300 g cartofi
1 telina
2-3 morcovi
4-5 linguri suc de rosii
150 ml vin
3-4 rosii
2 ardei grasi
1 lingurita boia de ardei
oregano
sare

se spala si se taie carnea cubulete si se prajeste in ulei incins




apoi se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt



se condimenteaza cu sare, pieper, boia si oregano, se stinge cu vin indoit cu apa si se lasa sa fiarba innabusit 50-60 minute




intre timp, cartofii, morcovii si telina se curata, se spala si se taie cubulete
se pun peste carne si se lasa la fiert 20-25 minute


se adauga apoi sucul de rosii, ardeiul gras taiat fideluita si rosiile curatate de coaja si date pe razatoare



se mai lasa pe foc 10-15 minute si se potriveste la gust cu sare si piper

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PrintFriendly

Stefan

Lilypie Kids Birthday tickers

Luca

Lilypie Kids Birthday tickers

Ne este mereu dor de tine...

Lilypie Angel and Memorial tickers

IOANA nu te vom uita NICIODATA