Pagini
▼
gulas
800 g carne porc
2 cepe
2 catei de usturoi
4-5 linguri ulei
300 g cartofi
1 telina
2-3 morcovi
4-5 linguri suc de rosii
150 ml vin
3-4 rosii
2 ardei grasi
1 lingurita boia de ardei
oregano
sare
se spala si se taie carnea cubulete si se prajeste in ulei incins
apoi se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt
se condimenteaza cu sare, pieper, boia si oregano, se stinge cu vin indoit cu apa si se lasa sa fiarba innabusit 50-60 minute
intre timp, cartofii, morcovii si telina se curata, se spala si se taie cubulete
se pun peste carne si se lasa la fiert 20-25 minute
se adauga apoi sucul de rosii, ardeiul gras taiat fideluita si rosiile curatate de coaja si date pe razatoare
se mai lasa pe foc 10-15 minute si se potriveste la gust cu sare si piper
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu