Pagini
APERITIVE
BAUTURI
FRUCTE
DIN CAMARA BUNICII
DULCIURI RAPIDE
LEGUME
MANCARE
MIC DEJUN
PAINE & PATISERIE
PIZZA & PASTE
PRAJITURI
PREPARATE DE POST
SALATE & SOSURI
TORTURI
TORTURI - RETETE
TUTORIALE
USTENSILE CULINARE
CALATORII
jeleu de capsuni
500 g capsuni
zahar pudra dupa gust
2 plicuri gelatina
se dizolva gelatina in apa
capsunile se fac piure in blender
se amesteca piureul de capsuni cu zahar pudra
apoi se amesteca aceasta compozitie cu gelatina dizolvata
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Postare mai nouă
Postare mai veche
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru mobile
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
LinkWithin
PrintFriendly
Stefan
Luca
Ne este mereu dor de tine...
IOANA nu te vom uita NICIODATA
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu