reteta aceasta am vazut-o pe instagram... si chiar merita incercata
am avut nevoie de piept de pui feliat, desosat si fara piele. daca nu aveti piept de pui gata feliat, se feliaza pieptul de pui ca pentru snitele
din 2 linguri de smantana, 2 linguri maioneza. sare si piper dupa gust se pregateste un sos cu care se ung feliile de piept de pui
intr-un vas yena se pun cartofi feliati, condimentati dupa gust
peste pieptul de pui uns cu amestecul de smantana si maioneza se pun felii de bacon
peste bacon se pune un baton de cascaval
se ruleaza pieptul de pui si se aseaza in vas peste cartofi
dupa ce s-au pus toate rulourile se ung cu smantana si maioneza
se pun in cuptor (eu le-am facut in cuptorul eletric la 180 grade si doar ventilatie)
cand sunt aproape gata, se pune peste ele cascaval ras si patrunjel si se mail lasa in cuptr pana se topeste cascavalul
tocmai bune de servit
pofta buna!