sos caramel
am vazut pe blogul danei tudor o reteta de briose cu caramel. intrigata de acel caramel, am incercat si eu sa fac si uitati ce mi-a iesit
50 ml frisca
200 g caramele
se pune frisca intr-un vas si se incalzeste, fara a o fierbe
se pun caramelele (sfatul meu e sa le taiati in bucatele mai mici, astfel se topesc complet si nu mai apar
"cocoloasele") si se amesteca bine pana se topesc caramelele si se omogenizeaza
cartile si revistele mele cu retete...- a patra parte
cateva din carticelele editate de Dr. Oetker
despre budinca
despre prajituri pentru craciun
despre dulceturi si compoturi
exemple de reviste culinare care imi plac (cel mai des am cumparat libertatea pentru femei si ioana)
cartile si revistele mele cu retete...- a treia parte
o carte - primita mostenire de la sora mea - despre cofetaria casei
o carte utila, plina cu retete de post
o carte primita cadou de la fratele meu
Abonați-vă la:
Postări (Atom)