pollo italiano (pui italian)


pulpe de pui desosate
200 g ciuperci
200 g cascaval ras
100 ml ulei
1 legatura patrunjel
sare
piper

se taie carnea ca pentru snitele si se bate foarte bine (eu am avut pulpe superioare de pui)


ciupercile si patrunjelul se toaca marunt



se amesteca ciupercile cu patrunjelul si cu cascavalul ras. se adauga sare si piper dupa gust




pe o folie de aluminiu unsa cu ulei se aseaza carnea, se pune compozitia si se ruleaza folia.
se pune folia astfel rulata intr-o tava cu putina apa si apoi se introduce in cuptorul incins la 180 grade pentru ~ 20 minute.
se scoate din folie si deasupra se toarna sos alb de maioneza.






2 comentarii:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PrintFriendly

Stefan

Lilypie Kids Birthday tickers

Luca

Lilypie Kids Birthday tickers

Ne este mereu dor de tine...

Lilypie Angel and Memorial tickers

IOANA nu te vom uita NICIODATA