Pagini
APERITIVE
BAUTURI
FRUCTE
DIN CAMARA BUNICII
DULCIURI RAPIDE
LEGUME
MANCARE
MIC DEJUN
PAINE & PATISERIE
PIZZA & PASTE
PRAJITURI
PREPARATE DE POST
SALATE & SOSURI
TORTURI
TORTURI - RETETE
TUTORIALE
USTENSILE CULINARE
CALATORII
inghetata de caise
750 g caise
1 borcan iaurt
300 g frisca
300 g zahar
se trec prin sita caisele foarte coapte
se amesteca piureul cu zaharul
se incorporeaza iaurtul
cand este gata se adauga frisca batuta bine si se da la rece
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Postare mai nouă
Postare mai veche
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru mobile
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
LinkWithin
PrintFriendly
Stefan
Luca
Ne este mereu dor de tine...
IOANA nu te vom uita NICIODATA
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu