150 g marshmallows
330 g zahar pudra
3 linguri apa
acesta este pachetul de marshmallows luat din carrefour
acestea sunt celebrele marshmallows - ale mele sunt albe si roz pal
se dizolva caramelele impreuna cu apa pe baie de aburi
aici sunt topite (tocmai luate de pe baia de aburi)
cand s-au topit caramelele (arata ca o compozitie de bezea), se adauga 100 g zahar
se amesteca bine
restul de zahar se pune sub forma de vulcan pe o planseta de lucru
se toarna compozitia de pe foc
se amesteca bine pana s-a incorporat tot zaharul; are consistenta pe care au avut-o marshmallows inainte de topire (foarte pufoase si elastice)
se face o minge
se acopera cu folie
se lasa la odihnit 24 de ore in dulap, NU IN FRIGIDER
Multumesc pt. aceasta reteta ,dar as avea cateva intrebari despre cum se cumporta aceasta pasta.
RăspundețiȘtergere1 cu ce imbraci torturile inainte sa le imbraci ,frisca sau unt?
2 figurinele facute din aceasta paste se vor topi pe frisca sau alte creme umede?
Astept raspunsurile aici sau la mine pe blog.Pupici cu sclipici.
mirela, eu personal nu folosesc butter cream. prefer gemul. asa sunt sigura ca n este tortul gretos (cu prea mult unt). de figurine, nu stiu ce sa-ti spun. eu nu prea amestec frisca cu gum paste.
RăspundețiȘtergerema bucur ca ai gasit o reteta pe gustul tau si te mai astept pe la mine. :)
Folosesc şi eu această reţetă, dar nu am îmbrăcat tortul în nici un fel de cremă sau altceva şi a stat. Problema este că nu găsesc aceste bomboane doar albe, la noi în Carrfour sun în două culori.
RăspundețiȘtergerenici eu nu gasesc numai albe. dar combinatia care o gasesc este chiar placuta. iese o culoare ca a piersicilor, poate un pic mai "decolorata".
Ștergereimbrac tortul intr-un strat subture de gem ca sa nu se ridice pasta; am patit-o cand am taiat pasta la dimensiunea tortului si mi s-a ridicat cu 1 mm - 2 mm.