Pagini
APERITIVE
BAUTURI
FRUCTE
DIN CAMARA BUNICII
DULCIURI RAPIDE
LEGUME
MANCARE
MIC DEJUN
PAINE & PATISERIE
PIZZA & PASTE
PRAJITURI
PREPARATE DE POST
SALATE & SOSURI
TORTURI
TORTURI - RETETE
TUTORIALE
USTENSILE CULINARE
CALATORII
bezele
6 albusuri
350 g zahar
1 lingurita otet
2 lingurite amidon
albusurile se bat spuma
se adauga zaharul si se continua mixarea pana ce acesta se topeste
se adauga otetul si amidonul si se mixeaza pana se incorporeaza bine
se formeaza cu spritul bezele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor
Postare mai nouă
Postare mai veche
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru mobile
LinkWithin
PrintFriendly
Stefan
Luca
Ne este mereu dor de tine...
IOANA nu te vom uita NICIODATA