Pagini
APERITIVE
BAUTURI
FRUCTE
DIN CAMARA BUNICII
DULCIURI RAPIDE
MANCARE
MIC DEJUN
PAINE & PATISERIE
PIZZA & PASTE
PRAJITURI
PREPARATE DE POST
SALATE & SOSURI
TORTURI
TORTURI - RETETE
TUTORIALE
CALATORII
mousse de ciocolata
2 ciocolate cu lapte
300 ml frisca
5 g gelatina
se topeste ciocolata in 150 ml frisca lichida (sa nu fiarba)
se pun 5 g de gelatina topita in crema, apoi se lasa la racit
separat se bat 150 ml frisca
se amesteca cu compozitia racita
se pune in forma si se da la frigider
2 comentarii:
Doinitza`s cakes
30 aprilie 2010 la 09:28
asa o fac si eu,e foarte aspectoasa
Răspundeți
Ștergere
Răspunsuri
Răspundeți
Mihaela
30 aprilie 2010 la 10:58
eu uneori mai uit sa-i pun gelatina...dar iese la fel de buna
Răspundeți
Ștergere
Răspunsuri
Răspundeți
Adăugați un comentariu
Încărcați mai multe...
Postare mai nouă
Postare mai veche
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru mobile
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
PrintFriendly
IOANA nu te vom uita NICIODATA
asa o fac si eu,e foarte aspectoasa
RăspundețiȘtergereeu uneori mai uit sa-i pun gelatina...dar iese la fel de buna
RăspundețiȘtergere