1 cana apa minerala
4-5 linguri zahar
1 praf sare
5-6 linguri ulei
1 praf de copt
faina cat cuprinde
se pune apa intr-un vas mai mare

se adauga zaharul

se adauga sarea si uleiul

se adauga praful de copt

se adauga o parte din faina si se amesteca cu lingura de lemn

apoi se pune cealalta parte de faina si se trece la "mixerul manual", adica se framanta foaia cu mana pana se obtine un aluat ca acesta

se spala merele

se dau pe razatoare

se intinde foaia, se unge tava cu ulei si se pune foaia


se presara gris, zahar vanilinat, scortisoara

se pun mere rase si stoarse bine

se presara gris, zahar vanilinat, scortisoara

se pune cealalta foaie

se unge cu suc de la mere si se inteapa cu furculita

se pune la copt in cuptorul incins la 180 grade
tocmai scoasa de la cuptor

si pudrata

si 2 bucatele pentru pofticiosi

4-5 linguri zahar
1 praf sare
5-6 linguri ulei
1 praf de copt
faina cat cuprinde
se pune apa intr-un vas mai mare

se adauga zaharul

se adauga sarea si uleiul

se adauga praful de copt

se adauga o parte din faina si se amesteca cu lingura de lemn

apoi se pune cealalta parte de faina si se trece la "mixerul manual", adica se framanta foaia cu mana pana se obtine un aluat ca acesta

se spala merele

se dau pe razatoare

se intinde foaia, se unge tava cu ulei si se pune foaia


se presara gris, zahar vanilinat, scortisoara

se pun mere rase si stoarse bine

se presara gris, zahar vanilinat, scortisoara

se pune cealalta foaie

se unge cu suc de la mere si se inteapa cu furculita

se pune la copt in cuptorul incins la 180 grade
tocmai scoasa de la cuptor

si pudrata

si 2 bucatele pentru pofticiosi

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu