Pagini
APERITIVE
BAUTURI
FRUCTE
DIN CAMARA BUNICII
DULCIURI RAPIDE
LEGUME
MANCARE
MIC DEJUN
PAINE & PATISERIE
PIZZA & PASTE
PRAJITURI
PREPARATE DE POST
SALATE & SOSURI
TORTURI
TORTURI - RETETE
TUTORIALE
USTENSILE CULINARE
CALATORII
caffe caramel
4 portii
200 ml cafea filtru preparata
4 lingurite topping caramel
4 linguri frisca batuta
se toarna cafeaua in pahare
se adauga cate 1 lingura topping caramel si 1 lingura frisca
se presara puitn zahar brun deasupra
2 comentarii:
Lina
16 decembrie 2011 la 21:34
buna idee
Răspundeți
Ștergere
Răspunsuri
Răspundeți
Mihaela
16 decembrie 2011 la 21:46
sper sa-ti placa. si te mai astept pe la mine lina. :)
Răspundeți
Ștergere
Răspunsuri
Răspundeți
Adăugați un comentariu
Încărcați mai multe...
Postare mai nouă
Postare mai veche
Pagina de pornire
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
LinkWithin
PrintFriendly
Stefan
Luca
Ne este mereu dor de tine...
IOANA nu te vom uita NICIODATA
buna idee
RăspundețiȘtergeresper sa-ti placa. si te mai astept pe la mine lina. :)
RăspundețiȘtergere