rulade norvegiene
4 snitele de porc
8 fileuri de somon afumat
4 felii cascaval moale
3 linguri ulei
1/2 legatura ceapa verde
1 ceapa
250 ml lapte
200 g branza topita cu smantana
sare
piper
250 g rosii cherry
3 linguri cascaval ras
se bat snitelele si se aseaza pe fiecare dintre ele cate 2 felii file somon si 1 felie de cascaval moale
se ruleaza si se fixeaza cu scobitrori
se prajesc ruladele in 2 linguri ulei
se toarna 1/2 ceasca apa si se fierb 25 minute
se caleste ceapa intr-o lingura ulei
se toarna lapte si se adauga branza topita
se adauga sare, piper si ceapa verde
se lasa sa dea in cateva clocote
se incinge cuptorul la 200 grade
se aseaza ruladele intr-un vas termorezistent
se adauga rosiile taiate in sferturi
se toarna sosul
se presara cascaval ras
se coace la cuptor circa 15 minute
se orneaza cu ceapa verde
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu