se pune ciocolata rupta bucatele intr-un vas metalic
se scufunda vasul cu ciocolata intr-un vas cu apa calda aflat pe foc si se tine pana se topeste ciocolata
se pune ciocolata topita in posh-uri mici facute din hartie de copt care se taie la capat si apoi se deseneaza modele pe o foaie de copt
se baga la frigider cateva minute
se scufunda vasul cu ciocolata intr-un vas cu apa calda aflat pe foc si se tine pana se topeste ciocolata
se pune ciocolata topita in posh-uri mici facute din hartie de copt care se taie la capat si apoi se deseneaza modele pe o foaie de copt
se baga la frigider cateva minute
Foarte faină ideea, mulţumesc. Este o încântare să te urmăresc.
RăspundețiȘtergeremultumesc mult de tot.
Ștergereai un blog f.frumos.Felicitari!Am sa revin.
RăspundețiȘtergereAm si eu o intrebare:cu ce ciocolata alba lucrezi...eu am incercat multe...dar la topire am aceeasi problema...nu ramane o pasta omogena ca la cea neagra...se separa o parte grasa...parca e o maioneza taiata...?!
multumesc pentru aprecieri.
Ștergerenu mai stiu ce marca de ciocolata era, parca sa zic ca am luat milka. cu schogeten (din lidl) mai lucrez. intradevar, cicolata alba uneori mi se mai taie si mie. in special la cremele cu ciocolata alba si la moussuri.