blat pandispan 3

a la amalia recepie
6 oua
250 g zahar
300 g faina
10 linguri apa
1 praf de copt

galbenusurile se freaca cu zaharul, adaugandu-se din cand in cand cate o lingura de apa


faina se amesteca cu praful de copt si se adauga cate puitn in amestecul de galbenusuri


albusurile se bat spuma si se adauga in compozitia de mai sus



se unge o forma de tort (26 cm diamentru) cu unt si se tapeteaza cu faina, se pune compozitia si se coace la foc potrivit timp de 40 minute


se scoate pe un gratar si se lasa sa se raceasca

pentru un blat cu cacao, se inlocuiesc 2 linguri de faina cu 1 lingura de cacao


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PrintFriendly

Stefan

Lilypie Kids Birthday tickers

Luca

Lilypie Kids Birthday tickers

Ne este mereu dor de tine...

Lilypie Angel and Memorial tickers

IOANA nu te vom uita NICIODATA