mamaliga
branza de burduf
se prepara o mamaliga mai vartoasa din apa, malai si sare
din mamaliga se face o "minge" in mijlocul careia se pune branza de burduf
se pune la cuptor sau pe jar pana devine crocanta la suprafata
branza din interior trebuie sa se topeasca
varianta tatalui meu:
intr-un castron se pune un strat de mamaliga, unul de branza, unul de mamaliga...si tot asa pana se umple castronul, dar astfel incat ultimul strat - cel de deasupra - sa fie de mamaliga
se pune in cuptor pana devine crocanta la suprafata si branza din interior se topeste
bun bun bun
RăspundețiȘtergerese poate lasa si branza ultimul strat si sa se puna cateva oua batute deasupra
zic io
cristina, bulzul este ca o minge de mamaliga cu umpluturas. faptul ca tata il face in castron, pe straturi, nu-i tot una cu mamaliga la cuptor in straturi ;)
Ștergereda stiu
RăspundețiȘtergerela stana aca merg imi place sa fac bulz si il pun pe plita la jar .