
fursecurile:
300 g faina
200 g unt (180g margarina)
3 galbenusuri
3 linguri zahar pudra
1 pachet zahar vanilat
bezeaua:
200 g zahar pudra
3 albusuri
1 lingurita zeama de lamie
untul se taie bucatele

se amesteca cu faina...

...pana se obtine un fel de aluat

se adauga galbenusurile, zaharul, zaharul vanilat si se framanta bine



se intinde apoi o foaie subtire si se taie fursecurile cu un pahar mic

fursecurile se aseaza intr-o tava tapetata cu foaie de copt

la o tava se pune deasupra cite un mot facut din albusele batute bine cu zaharul si sucul de lamaie

se pun in cuptor si se tin la foc mic 20 - 25 minute
se lipesc cite doua (un fursec fara bezea si unul cu bezea) cu un gem acrisor, de preferat de caise




Ce bine au iesit!!!...sper ca v-au placut!XOXO
RăspundețiȘtergereCarmen, sunt foarte usor de facut. la gust nu ma pot pronunta inca, deoarece le-am facut pentru maine cand isi serbeaza tatal meu ziua onomastica. dar sotul a furat una si a zis ca sunt excelente. dar cum lui ii place tot ce gatesc eu... :)
RăspundețiȘtergere