Pagini
APERITIVE
BAUTURI
FRUCTE
DIN CAMARA BUNICII
DULCIURI RAPIDE
LEGUME
MANCARE
MIC DEJUN
PAINE & PATISERIE
PIZZA & PASTE
PRAJITURI
PREPARATE DE POST
SALATE & SOSURI
TORTURI
TORTURI - RETETE
TUTORIALE
USTENSILE CULINARE
CALATORII
mousse de caise
Reteta preluata de la
Edith
400 g caise din compot
300 g frisca lichida
90 g zahar pudra
7 g gelatina
caisele se fac piure
se amesteca cu zaharul pudra pana se topeste
gelatina se hidrateaza in putin compot
se incalzeste usor pe foc, amestecand pana se dizolva
totul se amesteca cu frisca batuta
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Postare mai nouă
Postare mai veche
Pagina de pornire
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
LinkWithin
PrintFriendly
Stefan
Luca
Ne este mereu dor de tine...
IOANA nu te vom uita NICIODATA
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu