Pagini
APERITIVE
BAUTURI
FRUCTE
DIN CAMARA BUNICII
DULCIURI RAPIDE
LEGUME
MANCARE
MIC DEJUN
PAINE & PATISERIE
PIZZA & PASTE
PRAJITURI
PREPARATE DE POST
SALATE & SOSURI
TORTURI
TORTURI - RETETE
TUTORIALE
USTENSILE CULINARE
CALATORII
mousse de ciocolata
2 ciocolate cu lapte
300 ml frisca
5 g gelatina
se topeste ciocolata in 150 ml frisca lichida (sa nu fiarba)
se pun 5 g de gelatina topita in crema, apoi se lasa la racit
separat se bat 150 ml frisca
se amesteca cu compozitia racita
se pune in forma si se da la frigider
2 comentarii:
Doinitza`s cakes
30 aprilie 2010 la 09:28
asa o fac si eu,e foarte aspectoasa
Răspundeți
Ștergere
Răspunsuri
Răspundeți
Mihaela
30 aprilie 2010 la 10:58
eu uneori mai uit sa-i pun gelatina...dar iese la fel de buna
Răspundeți
Ștergere
Răspunsuri
Răspundeți
Adăugați un comentariu
Încărcați mai multe...
Postare mai nouă
Postare mai veche
Pagina de pornire
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
LinkWithin
PrintFriendly
Stefan
Luca
Ne este mereu dor de tine...
IOANA nu te vom uita NICIODATA
asa o fac si eu,e foarte aspectoasa
RăspundețiȘtergereeu uneori mai uit sa-i pun gelatina...dar iese la fel de buna
RăspundețiȘtergere