600 - 800 g pulpe superioare de pui dezosate
1 ceapa mare taiata solzi
2-3 catei de usturoi feliati
1 ardei gras taiat fasii
1 cutie rosii cuburi
150 ml vin rosu sec
1 mana masline
1 lingura capere (optional)
1 lingurita oregano
2 linguri ulei de masline
sare si piper dupa gust
patrunjel verde tocat
se condimenteaza carnea cu sare si piper
se rumeneste intr-o tigaie pe toate partile 5 - 7 minute
se scoate carnea si se soteaza legumele, incepand cu ceapa si usturoiul, dupa 2-3 minute se adauga ardeiul, pana se inmoaie usor
se pune puiul inapoi in tigaie
se toarna vinul, se lasa sa fiarba 2 minute sa se evapore alcoolul
se adauga rosiile cuburi, maslinele, caperele si ierburile
la foc mic, acoperit, se fierbe 25-30 minute pana scade si puiul este fraged
se drege de sare si piper, ierburi
se presara patrunjelul verde tocat
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu