pui cacciatore

 600 - 800 g pulpe superioare de pui dezosate

1 ceapa mare taiata solzi

2-3 catei de usturoi feliati

1 ardei gras taiat fasii

1 cutie rosii cuburi

150 ml vin rosu sec

1 mana masline

1 lingura capere (optional)

1 lingurita oregano

2 linguri ulei de masline

sare si piper dupa gust

patrunjel verde tocat


se condimenteaza carnea cu sare si piper

se rumeneste intr-o tigaie pe toate partile 5 - 7 minute

se scoate carnea si se soteaza legumele, incepand cu ceapa si usturoiul, dupa 2-3 minute se adauga ardeiul, pana se inmoaie usor

se pune puiul inapoi in tigaie

se toarna vinul, se lasa sa fiarba 2 minute sa se evapore alcoolul

se adauga rosiile cuburi, maslinele, caperele si ierburile

la foc mic, acoperit, se fierbe 25-30 minute pana scade si puiul este fraged

se drege de sare si piper, ierburi

se presara patrunjelul verde tocat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PrintFriendly

Print Friendly and PDF

IOANA nu te vom uita NICIODATA