a la jamila cuisine recepie
397 g lapte condensat
50 g cacao
2 linguri de unt
ornamente de ciocolata sau nuca de cocos (dupa preferinta)
se pune untul intr-o cratita si se topeste usor
se adauga laptele condensat
se amesteca si se lasa laptele la incalzit (devine mai lichid)
se adauga cacaoa si se amesteca cu un tel
seamesteca si se lasa sa fiarba ~20 minute sau pana se ingroasa frumos (ATENTIE: se poate arde)
se pune crema la frigider ~1 ora
se scoate crema din frigider si se tine la temperatura camerei timp de 5 minute apoi se poate modela
se ung mainile cu putin ulei si se formeaza bilute care se dau prin ornamentele de ciocolata sau nuca de cocos
397 g lapte condensat
50 g cacao
2 linguri de unt
ornamente de ciocolata sau nuca de cocos (dupa preferinta)
se pune untul intr-o cratita si se topeste usor
se adauga laptele condensat
se amesteca si se lasa laptele la incalzit (devine mai lichid)
se adauga cacaoa si se amesteca cu un tel
seamesteca si se lasa sa fiarba ~20 minute sau pana se ingroasa frumos (ATENTIE: se poate arde)
se pune crema la frigider ~1 ora
se scoate crema din frigider si se tine la temperatura camerei timp de 5 minute apoi se poate modela
se ung mainile cu putin ulei si se formeaza bilute care se dau prin ornamentele de ciocolata sau nuca de cocos
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu