pentru 4 portii
1 catel usturoi
1 ceapa frantuzeasca
2 ardei iuti verzi murati
2 linguri ulei de masline
3 linguri suc de lamaie
sare
piper
500 g file de piept de pui
3 linguri parmezan ras
se toaca usturoiul, ceapa si ardeiul iute
se amesteca impreuna cu uleiul si 2 linguri suc de lamaie
se sareaza si se pipereaza
se taie bucati carnea si se aseaza in aceasta marinata
se amesteca si se aseaza intr-o forma de sufleu unsa
se incinge ciptorul la 200 grade
se prepara un sos bechamel
in sosul bechamel se adauga 1 lingura suc de lamaie si parmezanul ras
se toarna sosul bechamel peste carnea de pui din forma si se coace totul la cuptorul incins timp de cca 30 minute
se scoate apio din cuptor si se condimenteaza cu piper proaspat rasnit
se orneaza cu verdeata
ceapa frantuzeasca
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu