mazare cu pui

1 kg pulpe de pui (ciocanele)
2 cepe
2 cutii de mazare (800gr cutia)
2 linguri faina
150 ml lapte (sau smantana)
zarzavat ( morcov, patrunjel, telina)

Se toaca ceapa marunt si se caleste impreuna cu zarzavatul.
Se adauga pulpele sarate si condimentate cu boia , piper ,se lasa sa scada la foc mic, apoi se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba
Se scoate carnea ( nu neaparat ) se face un sos din 2 linguri faina si lapte care sa adauga putin cate putin la mazare. Se presara marar tocat (optional) si se pun pulpele. Se amesteca cu grija , se lasa cateva minute sa fiarba la foc mic si gata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PrintFriendly

Stefan

Lilypie Kids Birthday tickers

Luca

Lilypie Kids Birthday tickers

Ne este mereu dor de tine...

Lilypie Angel and Memorial tickers

IOANA nu te vom uita NICIODATA