peste crocant

pentru 4 portii

1 kg file de peste
300 g faina
200 ml bere
1 lingura ulei de masline
3 galbenusuri
3 albusuri
sare
piper
nuscoara

se taie pestele in fasii de 1,5 cm
fasiile de peste se sareaza, pipereaza si se dau prin 150 g faina

aluat:

restul de faina se aseaza intr-un castron
berea se toarna treptat, apoi se adauga uleiul si galbenusurile
se adauga sare, piper si nucsoara
la final se inglobeaza albusurile batute spuma
fasiile de peste se tavalesc prin aluat si se prajesc in ulei
se servesc fierbinti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PrintFriendly

Stefan

Lilypie Kids Birthday tickers

Luca

Lilypie Kids Birthday tickers

Ne este mereu dor de tine...

Lilypie Angel and Memorial tickers

IOANA nu te vom uita NICIODATA