pasca



pentru aluat am folosit reteta de cozonac

umplutura:

500g branza proaspata de vaci
3-4 oua
125 g zahar
100 g stafide
2 plicuri zahar vanilinat
coaja de lamaie

galbenusurile se amesteca bine cu zaharul, se adauga branza de vaci, stafidele, coaja de lamaie, zaharul vanilinat si albusurile batute sapuma

intr-o forma - de care doreste fiecare - se pune o foaie de aluat, pe mariginea tavii se pot pune fie bilute de aluat fie aluat impletit. apoi se pune compozitia si deasupra se poate forma traditionala cruce din bilute de aluat sau se pot forma zabrele de aluat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PrintFriendly

Stefan

Lilypie Kids Birthday tickers

Luca

Lilypie Kids Birthday tickers

Ne este mereu dor de tine...

Lilypie Angel and Memorial tickers

IOANA nu te vom uita NICIODATA