crema diplomat II

300 ml de frisca batuta bine
15 g gelatina
2 oua
4 linguri zahar
fructe

gelatina se pune la hidratat in cateva linguri de apa sau suc de fructe



ouale se bat pe foc cu zaharul pana devine compozitia ca o smantana
tocmai puse pe foc



compozitia e gata



se da compozitia de oua deoparte si se adauga gelatina si se amesteca bine
frisca se bate bine



cand este calduta, compozitia de ou se adauga peste frisca



se adauga arome (dupa preferinta) si fructele
se captuseste vasul in care se "monteaza" tortul cu folie alimentara, se pune o foaie de blat sau un rand de piscoturi, se insiropeaza, se toarna crema si apoi cealalta foaie sau alt rand de piscoturi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PrintFriendly

Stefan

Lilypie Kids Birthday tickers

Luca

Lilypie Kids Birthday tickers

Ne este mereu dor de tine...

Lilypie Angel and Memorial tickers

IOANA nu te vom uita NICIODATA