poiana brasov 2014

in perioada 01.02 - 09.02, in saptamana de vacanta dintre semestre, ne-am hotarat sa-l invatam pe Stefi sa schieze. si ca sa fim siguri ca nu dam "un mare rateu" (exista riscul sa nu-i placa, sa oboseasca si sa ceara la hotel), am optat pentru vila padina*** din poiana brasov. am optat pentru aceasta vila din mai multe motive: este aproape de partia bradul si implicit distanta de parcurs de la cazare la partie este foarte mica si se poate merge "pe clapari" (ceea ce era un motiv de ingrijorare pentru noi; nu stiam daca Stefi va vrea acest lucru), este aproape de complexul favorit de unde ne-am aprovizionat cu ceea ce aveam nevoie.
vila padina are 4 dormitoare cu baie prorie, un living imens, o bucatarie si spatiu de servire a mesei, baie de serviciu la parter, parcare proprie, gratar.

unul dintre dormitoarele de la etajdormitorul de la parter - complet renovatdormitorul de la mansardaal doilea dormitor de la etajbucataria


living-ulspatiu de servire a mesei


intre etaj si mansarda era un spatiu preferat de copii. acolo se "refugiau" sa se joace


Stefi a facut fata cu brio la "testul" la care a fost supus. ne trezeam dimineata la 8, mancam si pe la 9 plecam spre partie. la pranz faceam o pauza de masa (de obicei mancam pe partie, la una dintre tonete, in alte zile coboram la baza partiei la pizzerie).pe la 5 dupa amiaza venea instructorul si il "prelua" timp de o ora. la 6 seara se incheia ziua noastra de schi. ne retrageam la vila si stateam la taclale cu prietenii pana seara tarziu.

impreuna cu Dl Radu - instructorul de skislalom pe partia de incepatoripe bandaprima lectie a primit-o de la taticu Dl Radu pe partia bradu


am aparut si la stiri la ProTv - AICI (minutul 1:38)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PrintFriendly

Stefan

Lilypie Kids Birthday tickers

Luca

Lilypie Kids Birthday tickers

Ne este mereu dor de tine...

Lilypie Angel and Memorial tickers

IOANA nu te vom uita NICIODATA