cum se face Lightning McQueen 1



VARIANTA I
Sfaturi preluate de la Natalia

Inainte de a coace tortul, trebuie sa faceti rotile masinii si sa le acoperiti cu fondant, apoi le lasati sa se usuce. Folositi un cutit de bucatarie si colorant negru.

Faceti un tort oval intr-o forma de 3 inch (~ 8 cm)  inaltime, folosind o rama pentru a face tortul mai inalt. Marimea formei depinde de numarul de persoane si de cat de mare doriti sa faceti masina. Marimea ideala ar fii de 11 x 14 inch (~ 28 x 36 cm).  Eu folosesc Dark Chocolate Mud Cake.



Cand tortul este rece, taiati partile laterale asa cum este prezentat in imaginea de mai jos. Lipiti bucatile taiate in partea de sus a tortului cu crema ganache pentru a forma acoperisul masinii. Taiati toate marginile ascutite ca sa dati tortului forma unei masini. Folositi un cutit zimtat.



Folositi un cutit rotund pentru prajituri ca sa decupati spatiile rotilor.




Acoperiti tot tortul cu crema ganache sau crema de unt si nivelati. Folosind un instrument rotund, marcati o adancitura in partea din fata a masinii, acesasta va fii gura masinii. :)




Acoperiti tortul cu fondant, folosind un cutit mic taiati fondantul unde sunt gaurile pentru roti si impaturiti restul fondantului in gauri. Folosind inca o data instrumentul rotund, impingeti fondantul in adancitura facuta anterior.





Puneti rotile.



Adaugati diverse decupaje facute din fondant, astefl incat sa semene cu originalul.




Un comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PrintFriendly

Stefan

Lilypie Kids Birthday tickers

Luca

Lilypie Kids Birthday tickers

Ne este mereu dor de tine...

Lilypie Angel and Memorial tickers

IOANA nu te vom uita NICIODATA