amandina

blat

6 oua + 3 albusuri
30 ml apa rece
200 g zahar
30 ml ulei
20 g cacao
8 linguri faina

se freaca galbenusurile cu uleiul




albusurile se bat spuma cu zaharul si apa


se amesteca apoi galbenusurile cu albusurile, se adauga cacao si faina




se coace in tava dreptunghiulara unsa cu margarina si tapetata cu faina la foc potrivit


sirop

400 ml apa
200 g zahar
2 plicuri capuccino


se clocotesc de 2-3 ori, apoi se raceste
in siropul rece se pune esenta de rom dupa gust
blatul rece se insiropeaza cu siropul rece

crema

3 galbenusuri
150 g zahar farin
1 pachet rama cub
2 linguri cacao

se freaca bine pana se omogenizeaza si se face spumoasa
crema se intinde peste blatul insiropat (se pot pune si stafide in crema)
deasupra, se pune glazura de ciocolata sau o ciocolata cu lapte topita



NOTA: cele 3 albusuri care ramn de la crema se pun la blat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PrintFriendly

Stefan

Lilypie Kids Birthday tickers

Luca

Lilypie Kids Birthday tickers

Ne este mereu dor de tine...

Lilypie Angel and Memorial tickers

IOANA nu te vom uita NICIODATA