a la ramona recepie
250 g mascarpone
200 ml frisca lichida / smantana pentru frisca - ATENTIE! FRISCA TREBUIE SA FIE RECE, DE LA FRIGIDER, altfel se lasa crema
3 oua
4 linguri zahar
1 fiola esenta rom
1 pachet piscoturi savoiardi
se bate frisca tare
se bat albusurile spuma
galbenusurile se amesteca cu zaharul pana se topeste
peste crema de galbenusuri se adauga crema de mascarpone si esenta de rom
peste frisca se adauga compozitia de galbenusuri si mascarpone
se adauga albusurile spuma
se pune in tava un rand de piscoturi
se insiropeaza cu cafea neindulcita
eu folosesc acest "instrument"
se pune jumatate din compozitia de crema
se pune un alt rand de piscoturi insiropate
se pune crema
se orneaza cu cacao
si inca unul pentru o persoana draga mie - Ramona, verisoara mea
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu