Pagini
APERITIVE
BAUTURI
FRUCTE
DIN CAMARA BUNICII
DULCIURI RAPIDE
LEGUME
MANCARE
MIC DEJUN
PAINE & PATISERIE
PIZZA & PASTE
PRAJITURI
PREPARATE DE POST
SALATE & SOSURI
TORTURI
TORTURI - RETETE
TUTORIALE
USTENSILE CULINARE
CALATORII
zacusca de vinete
5 kg vinete
5 kg rosii
5 kg ardei gogosar / capia
2 kg ceapa
2 kg morcov
1,5 l ulei
se coc vinetele
se dau prin masina de tocat carne toate legumele
se pun la fiert 2 ore
fierbinte se pune in borcane si se sterilizeaza
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Postare mai nouă
Postare mai veche
Pagina de pornire
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
LinkWithin
PrintFriendly
Stefan
Luca
Ne este mereu dor de tine...
IOANA nu te vom uita NICIODATA
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu