1 ceasca de unt la temperatura camerei
1 1/2 cana zahar
2 oua
1 lingurita esenta de vanilie
8 linguri Irish Cream
2 2/3 cani faina
1/2 cani pudra de cacao
1 lingurita cafea instant
1 1/4 lingurita praf de copt
1/4 lingurita de sare
1 cana fulgi de ciocolata alba
1/2 cana fulgi de ciocolata cu lapte
se mixeaza untul cu zaharul, ouale și esenta de vanilie pana se obtine o crema pufoasa
se adaugă Irish Cream, faina, cacaoa, cafeaua, praful de copt si sarea si se amesteca pana se omogenizeaza compozitia
se adauga fulgii de ciocolata si se amesteca cu spatula
se acopera vasul cu folie alimentara si se da la frigider pentru 4 - 6 ore
se scoate aluatul si se formeaza bile care se in tava de copt tapetata cu foaie de copt
se coc la 350 F / 176 C timp de 10 minute