budinca de ciuperci

a la adi (verisoara) recepie



2 cutii cu ciuperci (conserva) sau ciuperci fierte
50 - 80 g cascaval ras
3 - 4 cepe
3 felii franzela inmuiate in lapte
sare
piper
patrunjel verde
mara verde
6 oua batute bine

se taie si se caleste ceapa


se bat albusurile spuma tare


se adauga galbenusurile, unul cate unul si se amesteca usor


se incorporeaza ceapa calita


painea rupta in bucatele mici



cascavalul ras


ciupercile


verdeata (mararul)


verdeata (patrunjelul)


se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu ulei si faina



se coace 40 - 45 minute, pana se rumeneste frumos



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PrintFriendly

Stefan

Lilypie Kids Birthday tickers

Luca

Lilypie Kids Birthday tickers

Ne este mereu dor de tine...

Lilypie Angel and Memorial tickers

IOANA nu te vom uita NICIODATA