blat cu nuca de cocos

8 oua
8 linguri zahar
8 linguri apa 
10 linguri faina
6 linguri cocos
1 plic praf de copt 

se bat albusurile spuma cu apa pana devin ferme



se adauga zaharul si mixam pana obtinem o bezea tare si lucioasa



se adauga galbenusurile


omogenizam si adaugam faina amestecatacu praful de copt, apoi se incorporeaza si nuca de cocos
amestecam  pana ce  sunt incorporate total


se tapeteaza o forma de copt cu margini detasabile cu hartie de copt si se toarna compozitia in ea apoi se niveleaza (eu am foolosit o forma cu diametrul 26 cm)
se da la cuptor pana se rumeneste usor
se lasa sa se raceasca apoi se scoate blatul din forma (dupa cum vedeti blatul este suficient de inalt)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PrintFriendly

Stefan

Lilypie Kids Birthday tickers

Luca

Lilypie Kids Birthday tickers

Ne este mereu dor de tine...

Lilypie Angel and Memorial tickers

IOANA nu te vom uita NICIODATA