a la edith recepie
un mixer stic
2 galbenusuri crude - OBLIGATORIU LA TEMPERATURA CAMEREI
2 lingurite de mustar
putina sare
2 linguri de zeama de lamaie
~ 300 ml de ulei
ouale trebuie sa fie la temperatura camerei
se mixeaza cu blenderul la baza amestecului si se ridica treptat (fara a iesi din amestec) pe masura ce acesta incepe sa se intareasca la baza
apoi se omogenizeaza totul de 2-3 ori pe verticala si gata maioneza, teapana-teapana...
toata operatiunea dureaza ~ 1 minut
un mixer stic
2 galbenusuri crude - OBLIGATORIU LA TEMPERATURA CAMEREI
2 lingurite de mustar
putina sare
2 linguri de zeama de lamaie
~ 300 ml de ulei
ouale trebuie sa fie la temperatura camerei
se mixeaza cu blenderul la baza amestecului si se ridica treptat (fara a iesi din amestec) pe masura ce acesta incepe sa se intareasca la baza
apoi se omogenizeaza totul de 2-3 ori pe verticala si gata maioneza, teapana-teapana...
toata operatiunea dureaza ~ 1 minut
eu am folosit-o la salata boeuf