Pagini
APERITIVE
BAUTURI
FRUCTE
DIN CAMARA BUNICII
DULCIURI RAPIDE
LEGUME
MANCARE
MIC DEJUN
PAINE & PATISERIE
PIZZA & PASTE
PRAJITURI
PREPARATE DE POST
SALATE & SOSURI
TORTURI
TORTURI - RETETE
TUTORIALE
USTENSILE CULINARE
CALATORII
mousse de ciocolata
2 ciocolate cu lapte
300 ml frisca
5 g gelatina
se topeste ciocolata in 150 ml frisca lichida (sa nu fiarba)
se pun 5 g de gelatina topita in crema, apoi se lasa la racit
separat se bat 150 ml frisca
se amesteca cu compozitia racita
se pune in forma si se da la frigider
Postări mai noi
Postări mai vechi
Pagina de pornire
Abonați-vă la:
Postări (Atom)
LinkWithin
PrintFriendly
Stefan
Luca
Ne este mereu dor de tine...
IOANA nu te vom uita NICIODATA