Pagini
APERITIVE
BAUTURI
FRUCTE
DIN CAMARA BUNICII
DULCIURI RAPIDE
LEGUME
MANCARE
MIC DEJUN
PAINE & PATISERIE
PIZZA & PASTE
PRAJITURI
PREPARATE DE POST
SALATE & SOSURI
TORTURI
TORTURI - RETETE
TUTORIALE
USTENSILE CULINARE
CALATORII
cascaval pane
cascaval
ou
faina
pesmet
sare
se taie casvacalul in felii groase de 1 cm
se dau feliile prin faina amestecata cu ou
apoi prin ou amestecat cu pesmet
se prajesc in ulei incins la foc mic
gata prajit
"termita mancacioasa"
sectiune
sectiunea "termitei"
Postări mai noi
Postări mai vechi
Pagina de pornire
Abonați-vă la:
Postări (Atom)
LinkWithin
PrintFriendly
Stefan
Luca
Ne este mereu dor de tine...
IOANA nu te vom uita NICIODATA