sare
2 morcovi
1-2 cepe
piper
1 ardei
1 telina mica
1 pastarnac
1-2 lingurite ulei
1 capatana usturoi
200 ml smantana pentru gatit
2 galbenusuri
3-4 linguri otet
1 legatura patrunjel
se spala pieptul de pui, se curata de pielite si se pune sa fiarba in apa cu putina sare la foc mic.
intre timp, se curata toate legumele, se spala si se pun sa fiarba impreuna cu pieptul de pui.
se separa albusurile de galbenusuri, iar acestea din urma se amesteca cu un praf de sare si piper.
se adauga smantana, otetul si usturoiul pisat.
crema obtinuta se lasa la racit.
se verifica daca au fiert legumele si carnea, se scot din oala si se lasa sa se scurga in sita.
carnea se taie fasii potrivite si se introduce in supa.
se verifica daca au fiert legumele si carnea, se scot din oala si se lasa sa se scurga in sita.
carnea se taie fasii potrivite si se introduce in supa.
crema de smantana se incorporeaza in supa astfel incat sa nu faca cocoloase.
ciorba radauteana se mai condimenteaza cu sare si piper daca mai este nevoie si se orneaza cu patrunjel verde.