omleta a la betty


3 oua
1-2 catei usturoi
1 rosie
cascaval
sare
piper
2 linguri ulei
verdeata sau alte condimente (ce va place)

se curata cateii de usturoi, se taie marunt si se calesc in ulei


peste usturoi se pune rosia feliata si se caleste timp de 2 minute, dupa care se intoarce pe partea cealalta (pana avenit mama de la piata cu rosiile, am pus masline :))


se sparg ouale in tigaie (nu se bat ca la omleta clasica, ci se amesteca putin cu furculita ca sa nu devina oua ochiuri)


se adauga sare si piper dupa gust
cand oualele sunt gata, se rade cascaval peste ele si verdeata
se serveste fierbinte


si "termita mancacioasa" in asteptarea garniturii (cremwurst si rosii)



multumesc betty pentru reteta. chiar nu mai stiam ce sa-i dau dimineata la micul dejun juniorului. mereu cere "ou cu carnacior" (=omleta cu cremwurst).

3 comentarii:

  1. merci antonina, dar e ... scumpicul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu placere, Mihaela! Ma bucur ca i-a placut puiutului tau si ca ai gasit inspiratie pentru el in reteta asta de omletuta

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PrintFriendly

Stefan

Lilypie Kids Birthday tickers

Luca

Lilypie Kids Birthday tickers

Ne este mereu dor de tine...

Lilypie Angel and Memorial tickers

IOANA nu te vom uita NICIODATA