prajitura "regina maria"

blat pandispan din 6 oua + 6 linguri zahar + 6 linguri faina

crema

4 galbenusuri
300 g zahar pudra
100 ml lapte
3 linguri cu varf de faina

se fierb toate pe baie de abur pana se obtine o compozitie ca smantana
cand s-a racit, se pune compozitia peste un pachet de margarina frecat bine

bezea

4 albusuri
240 g zahar
2 picaturi otet
1 farfurie adanca cu nuca macinata

se bat albusurile bine, se adauga zaharul, otetul si  nuca

ansamblare

blat / crema / bezea / crema / nuca macinata (cum eu nu sunt fan nuca, am renuntat la ultimul strat de crema si nuca)

Un comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PrintFriendly

Stefan

Lilypie Kids Birthday tickers

Luca

Lilypie Kids Birthday tickers

Ne este mereu dor de tine...

Lilypie Angel and Memorial tickers

IOANA nu te vom uita NICIODATA