spuma si jeleu de pepene galben la pahar



450 g pepene galben
1 pliculet gelatina
2 linguri zahar gelifiant dr Oetker



se paseaza pepenele (se poate mixa) apoi se pun pe foc mic cu 2 linguri de zahar gelifiant



intre timp se pregateste gelatina (1 pliculet cu 2 linguri de apa rece si se lasa cateva minute sa se umfle)



apoi se rastoarna peste pepene si se amesteca incontinuu
cand da in fiert, se ia vasul de pe foc amestecand in continuare
se pune vasul intr-un alt vas cu cuburi de gheata si se amesteca pana se racoreste bine

pentru spuma de iaurt



250 gr iaurt de piersici (sau ce aroma doriti)
1 lingura zahar pudra
250 gr frisca
pepene galben (facut piure)

se mixeaza frisca bat
cand frisca s-a intarit perfect se adauga iaurtul, o lingura de zahar pudra, piureul de pepene galben si se amesteca cu foarte mare grija de jos in sus pana ce este complet inglobat in frisca



asamblare

pe fundul fiecarui pahar se aseaza cateva bucatele de piscoturi



apoi jeleul



apoi crema de iaurt




ornam cupele pe margini cu frisca iar in centru punem cateva bilute de pepene galben si frunze de menta.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PrintFriendly

Stefan

Lilypie Kids Birthday tickers

Luca

Lilypie Kids Birthday tickers

Ne este mereu dor de tine...

Lilypie Angel and Memorial tickers

IOANA nu te vom uita NICIODATA