4 albusuri
140 g zahar pudra
70 g faina
albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul
cand s-a format spuma tare se adauga si faina
spuma rezultata se intinde intr-un strat subtire pe dosul tavii, si se da la copt in cuptorul mediu incalzit si se lasa la copt pana va avea o culoare galbui deschis (asta in doar cateva minute)
se coace pe dosul unei tave care initial a fost unsa bine cu unt si tapetata cu faina sau peste care s-a pus hartie de copt
dupa ce se scot din cuptor se taie fasii de 10 cm lungime si 8 cm latime
cu ajutorul unui cutit se ridica de pe tava si se invart pe un con de hartie sau pe orice altceva in functie de forma pe care dorim sa o aiba cornetul
se dau rapid jos de pe forma pentru ca se intaresc foarte repede
in cazul in care s-a intarit foaia de cornet se pune inapoi la cuptor
la caldura, foaia se va inmuia din nou
e bine sa se lucreze cu cuptorul deschis, in acest fel tot timpul se va avea acces usor la sursa de caldura