decoruri pentru tortul de craciun

Santa Clause


Penguin

Snowman

Rudolph Reindeer

ficatei la ceaun


500 g ficatei
1 ceapa mare
sare
piper
vin alb demidulce (eu am pus rose :))
1 sfert ceasca de ulei

se pune uleiul la incins
se toaca ceapa maruntn si se adauga peste ulei
se spala bine ficateii si se adauga peste ceapa


se lasa pana se albesc toti (se amesteca in continuu sa nu se prinda de ceaun)


se pune vinul si se lasa sa fiarbe la foc mic



se drege de sare si piper
se servesc cu mamaliguta



peste la cuptor cu legume

2 pesti (caras) fara cap se pun intr-un vas termorezistent

deasupra se pun 2 cepe medii taiate solzisori

peste se pune 1 morcov taiat rondele

apoi zarzavat pentru ciorbe (ardei si rosii)

apoi 3 felii de lamaie taie pe jumatate

se adauga 1 pahar de apa (1/2 vin alb demidulce + 1/2 apa), sare, condimente pentru peste, piper si 2-3 picaturi de ulei de masline
se pune vasul in cuptor la foc mediu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PrintFriendly

Stefan

Lilypie Kids Birthday tickers

Luca

Lilypie Kids Birthday tickers

Ne este mereu dor de tine...

Lilypie Angel and Memorial tickers

IOANA nu te vom uita NICIODATA