fursecuri daniela

le-am denumit asa dupa persoana care mi-a dat reteta

11 linguri (mai pline) zahar farin
11 linguri ulei
11 linguri apa
1 lingurita rasa bicarbonat
2 linguri pasta bulion
faina cat cuprinde (pentru a face un aluat)

se amesteca zaharul cu apa


se adauga uleiul, apoi pasta de bulion


apoi faina si la final bicarbonatul



se incinge cuptorul la 180 grade si se coc pentru aproximativ 5 minute (sunt gata cand se umflu)
cand s-au racit, se lipesc cu magiun.







Oferta de Paste - Pensiunea Ioana *** - Curtea de Arges

Program Paste 2013

03.05.2013
·         Check in
·         Cina

04.05.2013
·         Mic dejun bufet suedez
·         Vizita la Muzeul Municipal Curtea de Arges, Biserica Domneasca, Manastirea Curtea de Arges si Fantana Mesterului Manole
·         Participare la Slujba de Inviere
·         Primire cu preparate traditionale (dupa slujba de Inviere)

05.05.2013
·         Mic dejun bufet suedez
·         Timp liber. Optional, se pot vizita: Cetatea Poienari, Barajul Vidraru, Transfagarasan.
·         Cina

06.05.2013
·         Mic dejun bufet suedez
·         Check out

350 lei / persoana


Tariful include:
·         Cazare in camera dubla;
·         Mic dejun;
·         Cina;
·         Primire cu preparate traditionale dupa Slujba de Inviere;
·         Vizite la Muzeul Municipal, Biserica Domneasca si Manastirea Curtea de Arges;
·         TVA-ul aferent, taxa locala.


Pentru rezervari achitate pana pe 15.04.2013 se ofera o reducere de 20%.

bijuteriile facute de mine ;)


set floricica (pandantiv, cercei si inel)


set  floare albastru (pandantiv, cercei)




pandantiv


set (pandantiv, cercei)


pandantiv


set (pandantiv, cercei)


set (pandantiv, cercei, inel)



pandantiv


set (pandantiv, cercei, inel)





waffe




3 oua
6 linguri de zahar
6 linguri de ulei
6 linguri de lapte
1/4 pachet praf de copt
esenta
12 linguri de faina

se amesteca toate ingredientele cu mixerul
se incinge aparatul de waffe
se pun cate 5 lingurite de alut in aparat si se coc


pui shanghai



1 piept de pui
1 ou
2-3 linguri de faina
condimente (sare, piper, boia de ardei dulce, etc)
pesmet
seminte de susan


se taie carnea de pui in bucati lungi si inguste
intr-o punga, se pune faina amestecata cu condimentele
se pun bucatile de carne in punga si se agita bine


se scoate carnea din punga si se da prin ou


apoi prin pesmetul amestecat cu semintele de susan



se prajesc in ulei incins la foc mic spre mediu




e ziua mea! am ... ani!

platou cu aperitiv: salata verde, salam, kaiser, cascaval, pui shanghai, ardei rosu, rosii cherry


ardei rosu umplut cu icre de crap, masline kalamata si masline verzi, rosii cherry


masa festiva (aperitiv)



friptura de pui la cuptor, cartofi wedgies si muraturi


prajitura alba ca zapada



tort amandina




tort carte (raducu 7 ani)










blat amandina, crema de ciocolata, piscoturi trase in cafea, crema tiramisu cu fulgi de ciocolata, imbracat in gum paste


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PrintFriendly

Stefan

Lilypie Kids Birthday tickers

Luca

Lilypie Kids Birthday tickers

Ne este mereu dor de tine...

Lilypie Angel and Memorial tickers

IOANA nu te vom uita NICIODATA