1 cana apa minerala
4-5 linguri zahar
1 praf sare
5-6 linguri ulei
1 praf de copt
faina cat cuprinde
se pune apa intr-un vas mai mare
se adauga zaharul
se adauga sarea si uleiul
se adauga praful de copt
se adauga o parte din faina si se amesteca cu lingura de lemn
apoi se pune cealalta parte de faina si se trece la "mixerul manual", adica se framanta foaia cu mana pana se obtine un aluat ca acesta
se spala merele
se dau pe razatoare
se intinde foaia, se unge tava cu ulei si se pune foaia
se presara gris, zahar vanilinat, scortisoara
se pun mere rase si stoarse bine
se presara gris, zahar vanilinat, scortisoara
se pune cealalta foaie
se unge cu suc de la mere si se inteapa cu furculita
se pune la copt in cuptorul incins la 180 grade
tocmai scoasa de la cuptor
si pudrata
si 2 bucatele pentru pofticiosi
4-5 linguri zahar
1 praf sare
5-6 linguri ulei
1 praf de copt
faina cat cuprinde
se pune apa intr-un vas mai mare
se adauga zaharul
se adauga sarea si uleiul
se adauga praful de copt
se adauga o parte din faina si se amesteca cu lingura de lemn
apoi se pune cealalta parte de faina si se trece la "mixerul manual", adica se framanta foaia cu mana pana se obtine un aluat ca acesta
se spala merele
se dau pe razatoare
se intinde foaia, se unge tava cu ulei si se pune foaia
se presara gris, zahar vanilinat, scortisoara
se pun mere rase si stoarse bine
se presara gris, zahar vanilinat, scortisoara
se pune cealalta foaie
se unge cu suc de la mere si se inteapa cu furculita
se pune la copt in cuptorul incins la 180 grade
tocmai scoasa de la cuptor
si pudrata
si 2 bucatele pentru pofticiosi
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu