Pagini

gogosi de post I


1 cub de drojdie (25 g)
5-6 linguri zahar
5-6 linguri ulei
vanilie
sare
coaja rasa de lamaie / portocala
faina cat cuprinde



se dizolva drojdia in apa calduta (1 cana)



se adauga, zaharul, uleiul, vanilia, coaja rasa, sarea si faina.



se adauga faina si se amesteca pana aluatul este gata (nu se mai lipeste de mana si este pufos la pipait)



se formeaza o bila din aluat si se pune in mijlocul vasului



cand aluatul este gata, se acopera si se pune la cald pana isi dubleaza volumul si este pufos



aici este gata pentru prajit. e dublu ca volum si foarte pufos



se intinde foaie si se taie gogosile
se prajesc in tuci in putin ulei (1 pahar)



asa arata cand sunt gata

Un comentariu:

  1. Hey ce frumoase ti-au iesit gogosile,tare dragut blogul tau, da-mi voie sa te adaug pe lista mea:).

    RăspundețiȘtergere