1 cub de drojdie (25 g)
5-6 linguri zahar
5-6 linguri ulei
vanilie
sare
coaja rasa de lamaie / portocala
faina cat cuprinde
se dizolva drojdia in apa calduta (1 cana)
se adauga, zaharul, uleiul, vanilia, coaja rasa, sarea si faina.
se adauga faina si se amesteca pana aluatul este gata (nu se mai lipeste de mana si este pufos la pipait)
se formeaza o bila din aluat si se pune in mijlocul vasului
cand aluatul este gata, se acopera si se pune la cald pana isi dubleaza volumul si este pufos
aici este gata pentru prajit. e dublu ca volum si foarte pufos
se intinde foaie si se taie gogosile
se prajesc in tuci in putin ulei (1 pahar)
asa arata cand sunt gata
Hey ce frumoase ti-au iesit gogosile,tare dragut blogul tau, da-mi voie sa te adaug pe lista mea:).
RăspundețiȘtergere