Pagini

rulouri din piept de pui

reteta aceasta am vazut-o pe instagram... si chiar merita incercata

am avut nevoie de piept de pui feliat, desosat si fara piele. daca nu aveti piept de pui gata feliat, se feliaza pieptul de pui ca pentru snitele

din 2 linguri de smantana, 2 linguri maioneza. sare si piper dupa gust se pregateste un sos cu care se ung feliile de piept de pui 




intr-un vas yena se pun cartofi feliati, condimentati dupa gust


peste pieptul de pui uns cu amestecul de smantana si maioneza se pun felii de bacon


peste bacon se pune un baton de cascaval


se ruleaza pieptul de pui si se aseaza in vas peste cartofi



dupa ce s-au pus toate rulourile se ung cu smantana si maioneza



se pun in cuptor (eu le-am facut in cuptorul eletric la 180 grade si doar ventilatie)


cand sunt aproape gata, se pune peste ele cascaval ras si patrunjel si se mail lasa in cuptr pana se topeste cascavalul


tocmai bune de servit


pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu