Pagini

ciorba de perisoare

 a la helena recepie

Avem nevoie de:

  • morcov
  • pastranac
  • radacina de patrunjel
  • ardei
  • ceapa
  • zeama de varza
  • sare
  • piper

Pentru perisoare

  • 500 g carne tocata (amestec vita si porc)
  • 1 ou
  • 2 linguri gris
  • 2 linguri orez
  • marar
  • patrunjel (verde sau uscat)
  • sare
  • piper

Se pun la calit ceapa si restul legumelor (de data aceasta congelate) si am adaugat putina apa.



Cand sunt aproape fierte...

  ... se adauga mai multa apa, se lasa sa fiarba si se pregatesc perisoarele









Se pun perisoarele si se lasa sa fiarba

Cand este aproape gata, se adauga zeama de varza si se mai da in cateva clocote

 Mie imi place ciorba aceasta cu leustean....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu