Pagini

chocolate crinkles


a la criss recipe

200 g ciocolata amaruie
100 g zahar
2 oua
90 g unt sau margarina
esenta de rom
200 g faina
1/2 lingurita praf de copt
2 linguri cacao

zahar tos si  zahar pudra pentru ornat

ciocolata se rupe in bucatele si se topeste pe baie de aburi


apoi se adauga untul si se amesteca pana se obtine o compozitie cremoasa


se adauga zaharul peste ciocolata


se adauga oualele si esenta de rom si se bate cu mixerul pana se amesteca bine



intr-un bol se amesteca faina cu praful de copt si cacaua


se adauga amestecul de faina peste ciocolata topita


se amesteca bine cu lingura si se pune amestecul in frigider pentru minim 2 ore
se scoate amestecul din frigider si se ia cu lingurita din compozitie, se formeaza bilute cu mainile, se tavalesc bilutele prin zahar tos apoi prin zahar pudra si se pun in tava pe hartie de copt



se pune tava in cuptorul preincalzit


se coc fursecurile 15 minute, dupa care se scoate tava si se lasa sa se raceasca in tava si abia apoi se scot fursecurile






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu