Pagini

peach`n`cream cake

din seria "torturi cu fructe" va prezint al treilea tort: peach`n`cream cake.

blat pandispan, crema de iaurt cu nectarine, jeleu de nectarine (cu mentiunea ca se inlocuiesc visinele cu caise) si frisca


 



LA MULTI ANI, 2016!






detaliu choco transfer




omleta a la pensiunea ioana ;)



3 oua
3 linguri de lapte
sare
piper putin ulei
2 tigai ;)

se pun ouale intr-un vas

se adauga sare si piper


se adauga laptele (cate o lingura pentru fiecare ou)


se amesteca cu mixerul pentru cateva nimenute (2-3 minute)


se pune compozitia intr-o tigaie incinsa bine (se pune ulei mai mult pana se incinge bine tigaia, apoi uleiul se scutge in tigaia nr 2 pentru a se incinge si acea tigaie)


cand s-a facut binisor omleta, se pune tigaia nr 2 peste (ca un capac) si apoi se intorc tigaile si se pune noua tigaie pe foc


si gata omleta noastra ;)